Work | Grow

Een plek huren

 

Ben jij op zoek naar een bijzondere locatie voor je bedrijf? Eentje die goed bereikbaar is en voorziet in de dingen die nodig zijn zodat jij zorgeloos aan je dromen kan bouwen? Dan is De Pionier Nieuwegein dé plek voor jou.

 

Voorheen was de Pionier onder andere een bibliotheek: de ruimtes van toen zijn de kantoor- en bedrijfsruimten van nu. De Pionier vormt daarmee de thuisbasis voor een brede mix van ondernemers die graag samenwerken in een eigentijdse en bijzondere omgeving. Je ontmoet hier zakelijke en ook creatieve ondernemers. Een praatje is zo gemaakt. Laat je bedrijf meeliften op kruisbestuiving binnen het gebouw en de gunstige ligging bij het tram- en busstation en de snelweg A2. Je huurt je ruimte bovendien van een betrouwbare en solide partner: woningcorporatie Mitros. De ruimtes varieren vanaf 25 m2 tot zo'n 700 m2.

 

Ben je een commerciële of creatieve ondernemer? Een startende, doorstartende of gevestigde ondernemer? Een grote of kleine ondernemer? Een zzp-er? Voor bijna elk type ondernemer is er plek in De Pionier.

 

Wil je informatie over het huren van een ruimte?

Kantoor

Flexibel

Netwerken

De Pionier Utrecht
Zadelstede 10
3431 JZ Nieuwegein
T: 030 880 33 00
M: bedrijfsruimte@mitros.nl